Det begynte med at jeg fikk en melding på min nyopprettede Fb-side, sen høst 2015, for mitt enmannsforetak – fra operasanger Elisabeth Teige (soprano)

«Hei Lillian! Jeg skal gifte meg i april. Min drøm er å gifte meg i en klassisk brudekjole. Men i svart! Det er umulig å finne den rette – ingen som selger slike kjoler. Ikke som konsertkjole engang. Tanken er å kunne bruke den til det senere. Er dette noe vi kan diskutere? Jeg skal ha oldemors krone på hodet og kjolen jeg har i tankene er noe som likner på dette:»

(litt dårlig oppløsning på dette bildet – fra Pinterest)FullSizeRender

Kunne jo ikke si nei til dette!

Vi kom ikke igang før i januar – Elisabeth var busy, jeg var busy…men vi kom igang. Vi hadde et limited budsjett – og det er fint å vite, så vet man hva man har å forholde seg til.

Vi fant et flott stoff i sateng – som tåler «litt» behandling. Tanken var jo at denne kjolen også skulle kunne fungere som konsertkjole litt frem i tid. Vi jaktet etter rett blonde i sort – det var litt vanskelig. Men etter mye leting endte vi opp med en litt «grov» blonde med stort mønster, som passet til Elisabeth og kjolen.

Her er bilde av oldemors krone – utrolig vakker ❤

fullsizeoutput_34

Elisabeth var en skikkelig cool costumer til å være «bride in the making»…alt var liksom veldig greit. Veldig uvant for meg som har jobbet med noen bridezilla`s før …som var litt i overkant ugøy!

Vi hadde to eller tre prøvinger (husker ikke helt) – alle gikk fint! Ett av mine fineste brudekjoleoppdrag ❤

Her ser dere bruden 🙂  (foto; Kenneth Hjelle) Elisabeth giftet seg med bassen Jens Erik Aasbø den 23 april 2016.

#denkjærleiken #flottemennesker #soprano ❤ bass

Lykke for meg 🙂

IMG_3361

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: