Jeg skriver om følgende:

  • Jobben min
  • Design og fashion
  • Dypdykk i teknikker som origami, bretting etc som skal benyttes i klesdesign
  • Intervju med personer med unik klesstil
  • Mat og oppskrifter
  • Trening…eller mangel på 🙂

Jeg jobber med kostymer og kostymeproduksjon – men ønsker nå også å utvide med «One of a Kind» unikadesign, og Ready, steady -> GO hvor jeg kommer til å lage opp et antall plagg for salg. Nye nettsider er under arbeid: Lillian Baur «One of a Kind»

Har vært heldig å få knytte til meg noen spennende personer som jeg skal få kle opp i tiden fremover -> mer kommer om det <3!

Nå fremover er det mye på gang:

Jeg jobber som kostyme koordinator for Opera Østfold sin kommende oppsetning «Tryllefløyten», så om en uke reiser jeg til Fredriksten Festning/Halden for å jobbe med den. Vi har premiere 14.juni. Det kommer et par bloggposter om prosessen på noen av kostymene.

Senere er det Den Hvite Dame, hvor jeg har kostymedesign. Vi hadde urpremiere i 2016, så dette året er det oppgraderinger og utvikling av forestillingen. Premiere 3 august på Fredriksten Festning/Halden.

Så er det kostymeproduksjon for Zero Visibility Corp/»Frosne Sanger» –  hvor Kathrine Tolo har kostymedesign. Her skal jeg få kjørt meg med kompliserte teknikker. Men gleder meg veldig – mye spennende å vise frem!

Og innimellom dette -> design av to brudekjoler. Og tiden til å planlegge mine egne klær. Skal ikke kjede meg denne sommeren heller.

Stay tuned ❤

Processed with Snapseed.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: