Når man har mye å gjøre strømmer det gjerne på litt mer….

Jeg fikk en henvendelse på mail fra Siri den 7 mai – hvor hun spør om jeg har mulighet til å designe/sy hennes brudekjole. Bryllupet skal stå den 1. juli, i Gudbrandsjuvet på Juvet Landskapshotell. Et uhøytidelig bryllup i nydelig Vestlandsnatur. Drømmer om grilling av kje og lam, piknik-aktig  sommernatt, med en brudebukett laget av grener og sommerblomster…..

Siri hadde ikke lyst på en tradisjonell lang, hvit brudekjole – men mer en snerten og knekort.

IMG_4483

IMG_4482

IMG_4484

Jeg var midt i innspurten på Dronningkjolen og fikk ikke svart umiddelbart…mitt svar kom den 12 mai – og skriver; høres fantastisk ut, men jeg tror tiden blir litt for knapp for min del – har mye å gjøre frem til 21 juni. Jeg drar ned til Halden den 21 mai for å jobbe med innspurten på Opera Østfold sin «Tryllefløyten», og vil ikke være tilbake i Oslo før den 21 juni. Så mitt svar til Siri var; Eneste mulighet er å begynne på kjolen den 24 juni – så ca 1 uke på å gjøre kjolen. Så tett opptil bryllupet er vel litt for stressende for deg? Hva tenker du?

Siri svarer; Jeg er fristet til å ta sjansen med den tiden du skisserer, ei heller redd for stresset opp mot bryllupet, dersom du synes det er ok…..

Så da avtalte vi det – kun en uke på å lage kjole – litt galskap!

Vi endte på rødt, kort omslags kjole med med liten «stå» krage. To prøvinger hadde vi. Tror Siri syntes det var vanskelig å se etter første prøving om hvordan den kom til å se ut ferdig….så når hun kom til innprøving nummer 2 – var hun litt stresset. Da var det godt at kjolen var så godt som «ferdig» – kun minimale ting igjen.

Og hun var fornøyd! Så flott å se hun lyse opp når hun fikk kjolen på, med de rette skoene.

IMG_4352.JPG

IMG_4481.JPG

Jeg kan bare si; takk for tilliten ❤ og kan konkludere med at vi fikk til en fantastisk kjole 🙂

Gratulerer til brudeparet #denkjærleiken

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: