Jeg gikk på en smell for noen uker siden – og har siden vært sykemeldt. Under de første ukene ble det en del tanker/grubling over hvor man er i livet, hvor man skal og hva man skal gjøre…

Er vel litt over middagshøyden årsmessig, jobber med det som jeg elsker….men jeg trenger noe mer -> hobbyer!

Der er jeg i minus….og grunnen er jo veldig enkel -> jeg jobber med hobbyen min, har aldri tenkt at jeg trenger noe annet. Men ser nå at jeg har blitt ganske smalsynt de siste årene…..har liksom ikke så mye å melde lenger.

Det er jo farlig!

Jeg må finne meg noen nye hobbyer/interesser. Hva liker jeg da?

Jeg liker å se fotografiutstillinger, spesielt portrett og natur i BW. Kanskje foto er min greie?

Kjøpte meg et kamera fra foto.no – et Olympus Pen e-p18, litt retro og vidunderlig vakkert ❤️.

IMG_5550<<
nå har jeg meldt meg inn i fotoklubb, skal på kurs, og leker meg med Lightroom og Photoshop – veldig gøy er det😊

IMG_5313 (fra utstilling nede på Skøyen)

Så var det den treningen da -> som overskriften antyder….

Har virkelig nedprioritert trening/bevegelse det siste året. Har hatt for mye å gjøre – og trening har vært det absolutt enkleste å skippe. Men etter litt over 1 år uten trening, ser jeg at nå går ikke det lenger! Lite energi, slapp kropp, sofaen roper, og jeg har det aldeles ikke bra.

Men problemet er jo at jeg heller ikke liker treningssentre….jeg er liksom elefanten i glassbutikken🙄. Aner ikke hva jeg skal gjøre eller hvordan utføre…Litt sånn veldig i veien.

Men tok motet til meg –  gikk ned til Elixia Skøyen og signet opp for PT timer…. og heldige meg – fikk Heidi.S.Winter-Larsen som PT. Hun er på nivå 3, og utdannet coach i tillegg. Så nå blir jeg fortiden «slavet»  ca to ganger i uken. Og vi prater om livet og det som er vanskelig/lett, det blir mye kultur da :), men veldig fint.

Da jeg hadde samtale med Heidi første gangen -> sa jeg at jeg ønsket at trening skulle bli en hobby, målet er at jeg har skikkelig lyst til å dra på trening -> og på sikt klare meg alene.

Er ikke der enda -> hadde min 4 time idag. Heidi er en god motivator – hun heier på meg, når jeg har mest lyst til å gråte over dårlig form og hva jeg ikke får til! Bein går fint – men armer = trippelpyton!

Når forsvant kjerne muskelaturen?? Midt mellom Nøtteknekkeren og Tryllefløyten? Eller tidligere – det spiller jo egentlig ingen rolle, tilbake skal den🌟

Så da må jeg leve med at formen er dårlig en stund til….fremover går det👏🏻

IMG_5546 Heia meg😃

❤️ Lillian

1 Comment on “Trening…. hvor forsvant kjerne muskelaturen hen???

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: