2019 var ikke helt året mitt, eller kanskje det var det – at jeg var klar for de endringene som kom uten at jeg ba om det.

Hadde veldig mye på DNO&B høsten 2018 og frem til slutten av mars 2019. Var sliten og belønningen var London og Dior-utstillingen på V&A.

Den dagen jeg drar, sier huseier opp min leiekontrakt med begrunnelse; at leiligheten skal totalrenoveres og datter flytte inn. Håndverkere skulle begynne om 14 dager….så London ble ikke helt det jeg hadde håpet på, mer stress på hvor jeg kunne finne et sted å bo på, på så kort tid.

Uansett, jeg fikk flyttet, jeg hadde fine prosjekter i sommer. Jobbet med Peer Gynt/ Gålå, Oscarsborg Operaen, Sarpsborg Kommune mm.

I begynnelsen av september fikk jeg en mail – om jeg hadde mulighet til å reise over til Scotland/Glasgow for å jobbe som tilskjærer i noen uker på Netflix serien «Outlander – sesong 5» – herregud, selvfølgelig ønsket jeg det – min favoritt!!

Søkte om permisjon – dette var litt sånn – kom i morgen!! (men start 3 uker etter henvendelsen). Operaen svarte litt sent – så Glasgow hadde funnet en annen som kunne steppe inn. Jeg fikk ja til å reise, men måtte skrive under på en erklæring at min leder skulle godkjenne mine private oppdrag før jeg kunne si ja til de. Det kunne jeg ikke – så 1 oktober leverte jeg inn min oppsigelse😔.

Så på den første dagen i det nye året – er jeg freelance igjen😁. 9 år og 2 mnd siden forrige gang…

Ledigheten varte ikke lenge – kun første nyttårsdag!

2 januar reiste jeg opp til Kristiansund for å jobbe med Operaen i Kristiansund på Turandot og Spelemann på taket. Blir her til 31 januar, så hjem i to dager.

Har et mulig jobbmøte den 31 på Det Norske Teateret og ett den 2 feb med et stykke for Brageteateret. På ettermiddagen den andre reiser jeg til Gøteborg for å holde kurs i «hvordan man lager tü-tü» for studenter på Tilskjærerakademin, blir der til den 7ende

Den 20 feb reiser jeg til Stjørdal for å jobbe som påkleder ++, sammen med Caroline, se under….poser med kostymer til Turandot – men hun ble ganske så fashionable/avantgard ☺️

Vi blir der frem til 15 mars.

Jeg kjeder meg ikke!!😁.

Jeg gjør ting jeg ikke kan – når jeg er tilbake i mars, begynner jeg å lage podcasten «Cutter on duty», hvor samtalene vil være med mennesker som jobber bak/ på scenen.

Grugleder meg til det 🥰!

❤️lillian

4 Comments on “Nytt år – nye muligheter….

 1. Kult Lillian! Fikk aldri sagt hejdå til deg på operaen, men så gratulerer med alle nye eventyr som står i kø! 👏👏👏

  Liker

 2. Hei Lillian og godt nytt år 😊med nye muligheter! ! Det står stor respekt av din integritet. .. Skal se det renner inn med spennende oppdrag! ! Heia deg !
  Klem fra Bergen

  Liker

 3. Høres ut som du har fullt opp. 😊Ønsker deg all lykke til, kjære Lillian!
  Hilsen, Clara (Operakoret)

  Liker

 4. Du er som katten Lillian:
  du lander på alle fire ben uanset hvor stor fallhøjden er 😂
  Held og lykke videre frem på freelancingens landevej.
  V.h.
  Elsa Súsanna (Operakoret til 2017)

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: