Dagene er glade igjen!

Fra 27 mai har jeg jobbet med Czardasfyrstinnen for Operaen i Kristiansund www.iok.no. Kostymedesigner er Anette Werenskiold. www.anettewerenskiold.no

Jeg har jobbet litt hver dag. Jeg har estimert timer for produksjonen, satt opp budsjett, lett etter materialer (En ting jeg savner, ved ikke å jobbe i Operaen lenger…..er det fantastiske designrommet med alle prøver/leverandører), jeg har funnet noe…Anette har funnet masse til en svært billig penge! Som er gull når budsjettet er minimalt.

Anette har designet de mest fantastiske kostymene – men det har ikke vært lett å finne materialer i den type mønster som hun ønsket seg! Jeg har brukt mange timer på nettet og googlet etter stoffer i Art Deco stil. Det finnes – men ikke noe som passer våre budsjett 😦 . Så da var det å tenke alternativt….

Anette tok turen til Grønland og stoffbutikkene der! Hun har et SÅ utrolig godt blikk – til å se muligheter i materialer! Alle stoffene til kimonoene er kjøpt hos Saab Tekstil og Sheikh`s Fashion. Og prisen per meter -> sånn ca 50 kroner 🙂 , hvilket er gledelig!

Kimonoer til hele damekoret i Art Deco stil

Vi endte med å kjøpe 30 bokser med gullspray, 3 beskyttelsesdrakter og 9 «støvmasker» (ikke lett å få tak i nå om dagen!). Vi brukte en del tid på å finne ut av hvor vi kunne stå å spraye – men så kom et glupt hode på; vi kunne jo spørre Gøril Rostad www.candmangt.no om å få leie hennes lokaler på Alfaset (Gøril var på jobbferie i Danmark). Det fikk vi – og der kunne vi boltre oss :).

Jadda!
Måtte lime brillene fast i capsen 🙂

Anette lagde sjablonger i diverse mønster – hun satte designet for oss/la sjablongene slik hun ville ha det – og Caro og jeg sprayet.

Sjefen
Et lite utvalg av mønster 🙂

Vi er nå klare til å produsere kimonoer! Så fra mandag av er jeg i gang :)…..det er godt. Jeg trenger ikke noe ferie – har hatt 11 uker uten å ha noe å gjøre – DET HOLDER! Den perioden har ikke vært så bra for meg; Jeg mistet motet, engasjementet og entusiasmen…..gikk rett og slett dypt i kjelleren 😦 – så det er godt å komme opp igjen og ha dager som er full av jobb. Egner meg best til det 🙂

God lørdag! ❤

1 Comment on “90 meter med stoff og en mengde gullspray…

  1. Har vore der sjølv… Dårlig på å ha fri, hodet og kroppen går rett i kjelleren.
    Eg gleder meg til å sjå resultatet dykkar i vinter, flinke damer🤩 I tillegg er art deco er en favoritt hos meg! ❤️

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: